Werk aan je vakkundige loopbaan in het Café van de Toekomst!

Je werkt het efficiëntst wanneer je tevreden bent met je baan. De installatie- en elektrobranche verandert en daarmee verandert misschien ook de invulling van jouw functie. Zit jij nog op je plek? Of zoek je verdieping, verbreding of wellicht een nieuwe uitdaging? Tijdens De Installateur van de Toekomst kun je in Het Café van de Toekomst het gesprek aangaan met partijen die jou hierbij kunnen helpen!

​​

Deelnemende partijen
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je je graag oriënteren? Ga dan het gesprek aan met MAATT Partner in techniek, Aditech of InWork. Zoek je juist meer verdieping in je huidige baan of wil je stappen maken in je carrière? Klop dan aan bij IW Nederland, Studium of HAN Hogescholen.​ Als installateur een kwaliteitsslag maken? Dan ben je bij NEN en TÜV Nederland aan het juiste adres.


ZZP-Borrel
Samen sta je sterker! Op woensdag 15 mei vindt om 19:00 uur de ZZP-borrel plaats in het Café van de Toekomst. Kom onder het genot van een hapje en een drankje nieuwe concullega’s ontmoeten, start op een laagdrempelige manier nieuwe samenwerkingen en leer van elkaar!