Tool Experience: Veilig en efficiënt installeren in 3 stappen!

30% van de branden ontstaan in elektrische installaties, vaak door het te strak aandraaien van schroeven of het gebruik van het verkeerde gereedschap. Als installateur heb je een eigen werkwijze bij het aansluiten of bekabelen van installaties, maar is deze manier van werken wel zo efficiënt en veilig? Kom naar de Tool Experience en ontdek hoe snel, veilig en accuraat jij kunt installeren!​


Hoe snel, veilig en accuraat ben jij?
In samenwerking met Amwittools is tijdens De Installateur van de Toekomst de Tool Experience te bezoeken. Door middel van drie korte spellen test je hoe snel, veilig en accuraat jij kunt werken met verschillende gereedschappen in verschillende technische situaties. Haal jij de hoogste score door alle drie de spellen uit te spelen? Dan win je een gloednieuwe gereedschapskoffer van twv € 1795,- , beschikbaar gesteld door Amwittools!

Het belang van veiligheid en efficiëntie
Installatiewerk is belastend voor het lichaam, daarom is het belangrijk om de juiste gereedschappen te gebruiken die het werk kunnen verlichten en efficiënter kunnen maken. Lichter werk betekent minder beperkingen en langdurig ziek zijn bij werknemers, wat resulteert in minder verzuim. Daarnaast zullen er minder fouten worden gemaakt tijdens het installeren en zullen sommige klussen minder tijd kosten.

​​Kortom: sneller, gezonder en accurater installatiewerk brengt pluspunten voor de werkgever, de werknemer én de klant.