Wees eens vernieuwend en ontdek de vele voordelen van het schakelmateriaal van EFAPEL | AMI Techniek

Graag wil ik u voorstellen aan AMI Techniek BV, een jonge dynamische organisatie welke is opgericht in 2014.
Tijdens de economische crisis kwam de vraag; Waarop kunnen installateurs bezuinigen waarbij de kwaliteit toch gewaarborgd blijft? Het schakelmateriaal van Efapel uit Portugal kruiste het pad van AMI techniek en de unieke kans kwam om het importeur schap voor Nederland te verkrijgen.

Het schakelmateriaal van Efapel is degelijk, heeft een mooie uitstraling, voldoet aan alle eisen, is eenvoudig en makkelijk te monteren. Niet onbelangrijk is dat het prijstechnisch ook zeer interessant is. In diverse kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Daarnaast levert AMI ook werkstations en zuilen, IP65 schakelmateriaal en goot (ook halogeenvrij) in allerlei maten.
Hoewel een installateur niet graag uit zijn oude patroon stapt, is het toch zeker de moeite waard om het degelijke materiaal van Efapel een kans te geven.

Vele installateurs gingen u al voor. Bent u de volgende?
Wij staan voor u klaar!!! Neem eens een kijkje op onze stand J10