Nieuw product Blue Current: “De Hidden” |  Blue Current

Sinds kort heeft Blue Current een nieuw product ontwikkeld: “De Hidden”.
Met De Hidden heeft Blue Current een uniek en zeer onderscheidend product voor de thuismarkt. Veel laadpuntbedrijven ontwikkelen mooie laadpunten, terwijl heel veel particulieren liever geen laadpunt willen zien. Het Hidden laadpunt is een modulaire oplossing, waarbij de intelligentie weggewerkt kan worden in de meterkast. Aan de gevel hoeft er geen laadpunt gemonteerd te worden, maar zie je alleen nog de laadkabel.

De Hidden wordt standaard geleverd met slim laden, zodat men snel kan laden zonder verzwaring en overbelasting in de thuisinstallatie wordt voorkomen. Het laadpunt kan bediend worden met plug en charge of via de Blue Current app. De gebruiker kan er voor kiezen om de kosten te verrekenen via de laadpas. Ook is het mogelijk om dit zelf te declareren via een declaratie overzicht. De Hidden weet op deze manier in te spelen op de behoeftes van de thuisgebruikers.

Benieuwd naar meer over dit product? We zien u graag tegemoet bij onze stand G114!

Team Blue Current