Installeren zonder gereedschap | Conntech

Installeren zonder gereedschap: veel installateurs kunnen hier enkel van dromen. Waarschijnlijk neemt u voor iedere klus uw gereedschap mee, terwijl u lang niet alles nodig heeft. Maar dit is eigenlijk niet meer nodig. Tegenwoordig kunt u namelijk een volledige installatie doen met alleen een accuboormachine. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo.

Waarschijnlijk gebruikt u de accuboormachine al om de aansluit- en aftakdozen te bevestigen. Daarnaast beschikt u uiteraard ook over ander gereedschap, zoals spanningzoekers, tangen, trappen en meetgereedschap. Maar deze heeft u dus allemaal niet meer nodig!

Prefabriceren op basis van uw tekening
Met behulp van een goede tekening kunt u alle benodigde elektrische leidingen laten prefabriceren. U stelt zelf in de online portal de vlakband samen met alle componenten op precies de juiste plaats met gewenste labelteksten.

Een uitgebreide handleiding en richtlijnen voor het gebruik van vlakband vindt u ook in de portal.

Na het bestellen: installeren zonder gereedschap
Als u de vlakbanden heeft samengesteld, kan het installeren zonder gereedschap beginnen. De vlakband wordt op maat voor u gemaakt en geleverd binnen 2 weken. Een expres levering is in overleg mogelijk. Bij levering zijn de samengestelde vlakbanden voorzien van de piercingschroef met exact het juiste aandraaimoment. Zo wordt op de juiste wijze het contact met de ader gemaakt.

Op locatie hoeft u ook dat dus allemaal niet meer zelf te doen. Uiteindelijk is het daadwerkelijk aansluiten van de snoeren het enige wat u nog te doen staat op locatie. Realiseert u zich wat dit betekent? Hoeveel tijd kunt u hierdoor besparen? Uit onze ervaring blijkt dat de installatietijd tot 3 keer korter wordt!