Textiele luchtkanalen | Fabricair

Fabricair maakt al meer dan 45 jaar textiele luchtkanalen. Als enige internationale leverancier op de Nederlandse markt leveren we direct van fabriek aan de installatiewereld. Hierdoor maken en leveren we Scandinavisch Design en kwaliteit voor een scherpe prijs. En als u dat wenst voeren we ook de installatie & service en de reiniging uit, op afspraak of periodiek.

Op de Installatievakbeurs presenteren we de VarioDuct. Onze oplossing voor twee luchtstromen in één kanaal. In de zomer willen we koude lucht binnenbrengen en in de winter warme lucht. Dit vraagt om twee verschillende inblaaspatronene die wij nu in één kanaal kunnen combineren.

Verder tonen we onze nieuwe methode van het kleuren van de stof. Hiermee kunnen we elke kleur, elke print, elk logo en elk design op de stof aanbrengen en daarmee voldoen aan alle wensen van alle applicaties.

Tot ziens op de Installatie Vakbeurs in Gorinchem en Hardenberg.