​Izytron, de nieuwe generatie software voor testapparatuur | GMC-Instruments

De markt vraagt naar één software pakket die al uw testers kan uitlezen. Vanaf nu is het mogelijk dat de meetgegevens uit uw installatietester, machinetester, NEN3140 tester of een medische tester in één software pakket samengevoegd worden.

De software:
Het basisscherm is opgebouwd als een overzichtelijk dashboard. Afhankelijk van de versie kunt u o.a. data exporteren naar csv of xml, firma logo’s en foto’s van bijv. de installatie in uw rapporten verwerken, handmatig meetgegevens toevoegen en heeft u de keuze uit diverse rapportsjablonen. U kunt zelfs uw eigen sjablonen naar eigen wens opbouwen. De mogelijkheden zijn legio, bekijk via de onderstaande links alle mogelijkheden! ​ De Izytron software is geoptimaliseerd voor zowel stationair (PC, laptop) als mobiel gebruik op uw smartphone of tablet via Bluetooth. De Izytron software is geoptimaliseerd voor zowel stationair (PC, laptop) als mobiel gebruik op uw smartphone of tablet via Bluetooth.​

De Izytron software is geoptimaliseerd voor zowel stationair (PC, laptop) als mobiel gebruik op uw smartphone of tablet via Bluetooth.​

Kort nog enkele voordelen voor u op een rijtje:
•Moderne en overzichtelijke gebruikersinterface
•Eén softwarepakket voor verschillende toepassingsgebieden
•Database gebaseerd (SQLite), ook de netwerk versie (MS SQL)
•Modulair opgebouwd, eenvoudig te upgraden
•Stel zelf uw certificaten samen, voeg optioneel handmatig zelf meetgegevens toe
•Nederlandstalig, incl. de helpfiles en handleiding
•Last but not least: Izytron starter business wordt standaard en gratis met uw nieuwe Secutest meegeleverd!​


www.izytron.com