Heb jij ‘energy in control’? | Controlin

Kennis, kunde en componenten. Dat is waar we voor staan. Met inzet van deze middelen gaan we net een stapje verder en kun je erop rekenen dat we oplossingen leveren waar jij mee verder komt.

We energize the best solutions
Dankzij ons netwerk van gespecialiseerde fabricaten, onze eigen productlijn én de kennis van ons team leveren wij een brede range productgroepen en uitgebreide ondersteuning.

Ons assortiment bestaat uit A-merk producten die voldoen aan alle internationale kwaliteitseisen. We hebben de meest gangbare producten altijd op voorraad, kunnen dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers ook niet-gangbare producten snel leveren en verzorgen maatwerk producten vanuit onze eigen werkplaats. En heb je een probleem/vraag of heb je assistentie nodig bij een inbedrijfstelling? We geven direct antwoord of sturen z.s.m. één van onze supportmannen.

Wat kun je van ons verwachten tijdens de Installateur van de Toekomst Elektro Vakbeurs?
Om te beginnen hebben we een speciale beurs-slogan in het leven geroepen: ‘Energy in control’. Aansluitend op deze slogan voorzien we onze stand van vier productborden met elk een thema:

Net-noodomschakeling. Voor het bewaken van de netvoeding en het bij uitval schakelen naar generatorvoeding. Klaar om te besparen in bedrading, componenten en (engineerings)tijd?

Energiemanagement. Voor het meten en lokaal monitoren van het energieverbruik. Op welke energiekosten kan jij besparen?

Plug, play & connect. Voor het meten en direct (op afstand) aflezen van diverse grootheden. Ben je er klaar voor om met speels gemak het verbruik in te zien?

Duurzaam meten & beveiligen. Voor het meten en beveiligen van (duurzaam) opgewekte energie. Bescherm jij je elektrische installatie (en portemonnee) al tegen overspanningen?

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor een lekker hapje en drankje, de nodige gezelligheid en een speciale beursactie: (be)spaar met Controlin!

C you there!?