Automatische en efficiënte tracking: Direct in uw broekzak. | Nanolink

Gereedschap en materieel zijn nogal een onvindbaar – vaak wanneer dit het hardst nodig is.Hiervoor heeft NANOLINK de oplossing. Wij bieden het meest complete en efficiëntste volgsysteem in de markt, waarvoor alleen een app nodig is. Dit betekent dat u altijd het volledige overzicht in uw broekzak heeft.

Met NANOLINK krijgt u snel een compleet overzicht over uw gereedschappen. Het kan u veel inefficiënte tijd besparen in het dagelijks leven, omdat werknemers geen tijd hoeven te spenderen aan het zoeken naar gereedschappen en materieel – NANOLINK vertelt hen waar ze naartoe moeten. Tegelijkertijd werkt NANOLINK preventief tegen diefstal dat u niet alleen veel geld bespaart, maar ook frustratie aanzienlijk vermindert.

NANOLINK is geschikt voor alle type klanten, van kleine installateur tot grote internationale aannemer en industriële bedrijven. Alle soorten gereedschappen, materieel en apparatuur kunnen worden uitgerust met de Nanolink tag of met een QR-label. Bovendien kunt u het systeem eenvoudig aanpassen. Bijvoorbeeld; persoonlijke uitrusting en PBM’s labelen en het algemene gereedschap markeren. U kunt ook de NANOGATE verbinden met uw internet, zodat u constant precies kunt zien welk gereedschap of materieel zich momenteel op een specifieke, vaste, locatie bevindt. Dit geeft u ook weer een snel overzicht.

NANOLINK heeft veel slimme functies:
•Weergave van het adres waar uw gereedschap of materieel zich bevindt
•Wie zich het dichtst bij het gereedschap bevindt waarnaar u op zoek bent
•U kunt direct vanuit de app de collega bellen die het gereedschap heeft
•Serviceplanning en notificaties van aanstaande NEN3140 keuringen, kallibraties en onderhoud.

NANOLINK is onafhankelijk van gereedschapsfabrikanten. Onze Nanolink tag past op alle merken gereedschap en wij gebruiken uw gegevens nooit voor commercieel gebruik! Dus als uw gereedschap de pensioengerechtigde leeftijd nadert, is het niet NANOLINK dat probeert u nieuwe apparatuur te verkopen. Wij willen u slechts een adequaat overzicht geven.