Uw gebouw slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Dat kan met de producten van HMS Networks, waar Ewon en Intesis onderdeel van zijn. Met behulp van de Ewon oplossing kunt u op afstand ieder willekeurige installatie benaderen en IntesisBox koppelt installaties aan elkaar.

Beheer op afstand
Met de verschillende mogelijkheden van Ewon kunt u op een zeer eenvoudige manier een volledig beveiligde toegang tot uw gebouwen en installaties realiseren. De oplossing is ISO27001 en ISECOM STAR gecertificeerd!​

Met een Ewon module in het gebouw wordt het loggen van gegevens mogelijk gemaakt. Of dat nu energiemetingen zijn, of andere KPI’s die voor u belangrijk zijn; met de Ewon Flexy 205 kunt u deze zonder probleem verzamelen en doorsturen voor verdere analyse.

Gateways
Naast de standaard toegepaste communicatie tussen installaties onderling of tussen installaties en gebouwbesturingssystemen zijn er vaak ook onderdelen die een eigen communicatie hebben. De gateways van Intesis (IntesisBox) kan deze systemen voor u koppelen en onderdeel maken van het geheel. IntesisBox heeft oplossingen voor conversies tussen KNX, BACnet, DALI, LonWorks, Mbus, ModBus en meer.

Sensoren
Met de sensoren van Enless Wireless kunt u het energieverbruik van uw gebouwen effectief bewaken. Daarbij worden draadloze technologieën zoals Wireless M-Bus, Sigfox en LoRa gebruikt. De sensoren zijn geschikt voor de volgende toepassingsgebieden: temperatuurbewaking, hygrometrie en luchtkwaliteit, meterstanden en industriële toepassingen.

Ontmoet de experts tijdens de Elektrovakbeurs (stand G106). We staan voor u klaar om de connectiviteit van uw gebouwen te waarborgen.