Als remon-dealer profiteert u van vele voordelen | Remon Waterontharders

Remon biedt u hoogwaardige waterontharders geschikt voor iedere situatie, deze vormen een waardevolle toevoeging aan uw assortiment. Onze waterontharders beschikken over alle belangrijke functies en worden door onze technische afdeling uitvoerig getest.

Scherpe prijzen
U profiteert bij ons van scherpe prijzen en interessante voorwaarden op zowel de waterontharders als het zout waardoor u bent verzekerd van een sterke positie in de markt.

Service
Echte service blijkt als het op de proef wordt gesteld. Daarom hechten wij zoveel waarde aan onze Remonservice. Niet alleen bij de oplossing van acute problemen, bijvoorbeeld via onze technische helpdesk, een zeer gewaardeerde hulplijn voor installateurs.

Onderhoud
Om uw klanten de beste service te bieden raden wij aan jaarlijks onderhoud uit te voeren. Wij kunnen u en uw monteurs volledige technische ondersteuning bieden. Zowel een-op-een als tijdens workshops zullen wij u de fijne kneepjes van de waterontharder eigen maken. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten van uw eigen onderhoudscontracten.

Marketing
Door middel van uitgebreide voorlichting over de producten en de marktontwikkeling bieden wij u de gelegenheid uzelf te onderscheiden ten opzichte van uw collega’s. Daarnaast organiseert Remon workshops op het gebied van marketing & sales en kunnen wij u bijstaan bij het inrichten van uw website met behulp van hoge kwaliteit content en ervaren marketeers. Wij bieden u promotiemateriaal zoals pull-up banners en presentatiemateriaal met uw eigen bedrijfsnaam en logo zodat u de waterontharders optimaal in beeld kunt brengen bij uw klanten. Daarnaast is het ook mogelijk de waterontharders te voorzien van uw bedrijfsnaam en logo op de bovenzijde en zijkanten. Hiermee geeft u de waterontharders uw eigen identiteit.


Vast contactpersoon
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en dealers, daarom werken wij met een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.