Meer omzet én een tevreden klant! | Lubron Waterbehandeling 

Lubron weet hoe belangrijk u, als installateur, bent. Want u bent onze spreekbuis voor de uiteindelijke afnemer: de particulier, úw klanten. Niet alleen voor onze apparatuur, maar ook voor andere zaken.

Daarom informeren wij u graag over onze serie EasySoft die speciaal voor uw marktsegment is ontwikkeld en geheel is toegesneden op uw afnemers. Om het installateurs iets te vergemakkelijken, hebben wij het Lubron-dealerschap geïntroduceerd.

Het dealerschap brengt u voordelen zoals aanzienlijke dealerskortingen, verkoopondersteuning, technische ondersteuning van onze engineers en marketingtools. Het belangrijkste voordeel: meer omzet!

Voor verdere vragen of een bezoek om onze dealerconstructie uitgebreider te bespreken: de heer Marco den Boer is u graag van dienst. Overigens, op de komende Installatie Vakbeurs Gorinchem bent u van harte welkom op onze stand: C.118!