Primeur! Pipelife presenteert innovatief binnenrioleringsysteem tijdens de Installatie Vakbeurs | Pipelife

Absoluut een bezichtiging waard! Een compleet nieuw en innovatief binnenrioleringsysteem van Pipelife. 

Introductie
Wij presenteren u met trots: onze ‘MASTER 3 PLUS’-lijn. Hét grensverleggende PP binnenrioleringsysteem van Pipelife met buizen en fitting, ontworpen en geproduceerd om de hedendaagse uitdagingen op het gebied van bouw en constructie aan te gaan. ​

Voordelen
Er zijn talloze voordelen op te noemen, hierbij de belangrijkste. Met het volledig gemofte fittingprogramma zijn er minder sokken benodigd bij installatie. Dit bespaart installatietijd én geld. Een geluidsvermindering tot 19 dB(A) zorgt voor optimaal gebruiksgemak. De volledige range is in zwart uitgevoerd. De zwarte buitenlaag biedt uitstekende schokbestendigheid, ook bij lage temperaturen. Daarnaast is de MASTER 3 PLUS-lijn geheel BIM-ready.​

Over Pipelife
Pipelife is één van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen in de wereld, met in totaal 26 productielocaties. Waarvan 25 locaties in Europa en één in de Verenigde Staten van Amerika. We produceren en verkopen vanuit deze locaties een breed assortiment aan hoogwaardige leidingsystemen. De ontwikkelingen rondom kunststof gaan snel. Pipelife is daarbij trendsettend en continu in beweging om duurzaamheid, verwerkbaarheid en installatiegemak van haar leveringsprogramma te optimaliseren. Samen met gebruikers en klanten ontwikkelt Pipelife met regelmaat nieuwe producten, zo ook het nieuwe en innovatieve ‘MASTER 3 PLUS’ binnenrioleringsysteem welke voor het eerst te zien zal zijn tijdens de Installatie vakbeurs te Hardenberg.​

Al met al redenen genoeg dus om onze stand te bezoeken tijdens de Installatie Vakbeurs. U kunt ons vinden op stand 502 in de E- en W-hal.