Radson, een duurzaam totaalaanbod van bron tot afgifte | Radson

Elk duurzaam verwarmingsproject is anders, en heeft dus een zekere architecturale aanpak nodig. Om de moderne installateur als “warmtearchitect” te ondersteunen heeft Radson een volledig totaalaanbod met verwarmingsproducten uitgewerkt : van bron tot afgifte. 

Te beginnen bij de bron : de lucht/waterpomp Zento komt samen met een complete projectbegeleiding. We hebben het over calculatie van de warmteverliezen, legplannen voor vloerverwarming, aansluitschema’s, coördinatie, installatie (indien gewenst) en activatie. De Zento warmtepomp van Radson is nu al verkrijgbaar met het nieuwe, meer duurzame en energie-efficiënte koudemiddel R32. Dit nieuwe koudemiddel bevat tal van duurzame voordelen: 

– Lager energieverbruik dankzij hoger vermogen : de COP is 5 à 10% hoger
– Betere prestaties bij extreem lage buitentemperaturen
​- Duurzamer: lagere GWP (Global Warming Potential)
​- Beter voor het milieu : gemakkelijker en goedkoper te recyclen 

Als warmteafgiftesysteem dat aansluit bij de warmtepomp kan u bij Radson dus uiteraard terecht voor vloerverwarming. Maar ook de nieuwste Ulow-E2 radiator, met zowel stralingswarmte als convectie (door middel van geïntegreerde ventilatoren), biedt bij de allerlaagste watertemperaturen het gewenste warmtecomfort. Als uw klant kiest om de warmtepomp te combineren met PV-panelen, kunnen ook de elektrische (oliegevulde) radiatoren van Radson uitstekend dienst doen als energiezuinige warmteverspreiders. De nieuwste generatie elektrische radiatoren is namelijk voorzien van een intelligente regeling. De ingebouwde klokfunctie met weekprogramma en de openraam- en aanwezigheidsdetectie (bij badkamerradiatoren) bieden een hoog warmtecomfort in elke ruimte, afgestemd op de gewenste temperatuur en het gewenste tijdstip.

Image placeholder

Image placeholder