STULZ, de partner voor klimaatbeheersing – STULZ

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ zich ontwikkeld in de Benelux tot een wereldwijd toonaangevende leverancier voor klimaatbeheersing. Ons portfolio omvat precisie koeling voor datacenters, comfort koeling voor onder andere restaurants, hotels en woningen, bevochtiging voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en warmtepompen. Ook bieden wij een uitgebreid service netwerk in heel Nederland. 

De van origine Duitse onderneming wordt gekenmerkt door intensief contact met haar afnemers, een innovatief karakter en een pioniersrol bij de introductie van airconditioning in Nederland. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en bezitten een hoog niveau van technische expertise in onder andere datacenters dat zich uitstrekt tot ver buiten onze core business. STULZ profileert zich als de partner voor klimaatbeheersing met producten in de precisie koeling, comfort koeling, bevochtiging en warmtepompen. STULZ voert daarin de merken van Mitsubishi Heavy Industries, CAREL en REMKO. 

Tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg presenteert STULZ haar uitgebreid product portfolio onder de naam ONE STULZ. Dit wereldwijde initiatief verenigt de STULZ-vestigingen over de hele wereld. Ook tijdens de Installatie Vakbeurs komt STULZ met de nieuwste ontwikkelingen omtrent klimaatbeheersing. 

Denk hierbij aan onze Q-ton warmtepomp, de wand en plafondunits van Mitsubishi Heavy Industries, maar ook server ruimte koeling met onze MiniSpace EC. Daarnaast presenteren wij bevochtiging van CAREL live op de stand. Onze vertegenwoordigers staan u graag te woord. 

U vind ons op stand 409. Zien wij u in Hardenberg?