Topkwaliteit verlichting en verwarming onder één dak! | Winterwarm Heating Solutions & WinLed Lighting Solutions

Tijdens de Installatie & Elektro Vakbeurs komen de E- en W-tak samen. Steeds meer installateurs slaan een brug tussen beide vakgebieden om de klanten een totaaloplossing te kunnen bieden. Sommige fabrikanten volgen in hun voetspoor. Winterwarm Heating Solutions en WinLed Lighting Solutions bieden samen een totaaloplossing voor het verwarmen en verlichten van bedrijfsgebouwen.

Winterwarm is uiteraard een vertrouwde naam op het gebied van industriële verwarming. Met de HR-range condenserende luchtverwarmers biedt het bedrijf een duurzaam alternatief voor de oudere gasgestookte luchtverwarmingsinstallaties. Aangezien deze toestellen op de EIA-lijst vermeld staan, helpt ook de overheid (financieel) een handje mee om de oude apparatuur de wereld uit te krijgen. Vervanging wordt daardoor meteen interessant ook al functioneren de toestellen nog goed.

Uiteraard werkt Winterwarm ook aan nieuwe, duurzame initiatieven. De hele serie water gevoede luchtverwarmers WWH zijn leverbaar met zuinige EC-ventilator en/of in een speciale uitvoering voor lage watertemperaturen. Gezien de snelle groei van stadswarmte en installaties met warmtepompen neemt de markt hiervoor snel toe.​


WinLed is in 2015 opgericht als nieuw bedrijf onder de paraplu van Winterwarm. Het bedrijf biedt een compleet programma led armaturen voor bedrijven aan welke grotendeels in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd zijn. Led lijnverlichting, led highbays, led plafondpanelen en led buitenverlichting; alle kwalitatief hoogwaardige armaturen van Nederlandse makelij met de ervaren Winterwarm-organisatie als basis. Een goed uitgangspunt om in de Nederlandse ledmarkt een positie te veroveren. En dat lukt intussen behoorlijk goed! Er zijn al diverse aansprekende projecten uitgevoerd in zowel winkelketens (ToyChamp) als hoge magazijnen van distributiecentra (Dynamics, Van Marcke). Vooral over de lijnverlichting, de Skyline serie, is men erg enthousiast: robuuste lijnprofielen, hoge lichtopbrengsten (tot 15.000 lm), hoge lm/W verhouding (tot 136 lm/W) en eenvoudig te installeren. ​


Kijk eens op www.winterwarm.nl en www.winled.nl