Er zit muziek in warmtepompen | Daikin

Voor W-installateurs die interesse hebben om naast gasketels ook te starten met het plaatsen van warmtepompen, biedt Daikin een aantal zeer interessante mogelijkheden. Daikin is wereldwijd marktleider in airconditioning en warmtepompen met lucht als energiebron. Nu is het moment in de energietransitie om alvast kennis te maken met dit merk, dat als sinds 1958 warmtepompen produceert. Het is echt geen kinderschoenenwerk, en de vraag naar warmtepompen stijgt elk jaar enorm. ​

Een lastig te installeren product?
​Zeker niet! Sterker nog, een F-gas certificaat is in veel gevallen niet eens meer nodig. De Daikin Intergas Hybride warmtepomp, dus deels gas, deels warmtepomp, is alleen een kwestie van waterzijdig aansluiten. Met de juiste, gratis Daikin training lukt dat snel. 

Is er ook leuk mee te verdienen?
​Er zit zeker ‘muziek’ in de warmtepompen van Daikin. Niet dat ze veel geluid maken, want je hoort ze echt niet! Er valt goed geld te verdienen met de verkoop van de Daikin systemen; goede marges en kortingen, ook al kun je er minder van plaatsen op een dag, dan bij een cv-ketel. En uiteraard kun je er ook onderhoudscontracten bij aanbieden naar je eigen klanten. 

Optimaal profiteren 
​Daarnaast, en niet geheel onbelangrijk, is de service en support van deze fabrikant optimaal te noemen en kun je met vragen zelfs via Whatsapp terecht. Onderdelen nabestellen kan nog altijd voor modellen van vele jaren terug zelfs. En daarnaast profiteer je ook van de goede merknaam van Daikin. Het maakt daarbij niet uit of je een klein (zzp) bedrijf runt of een grotere organisatie. Je kunt gebruik maken van de vele tools die Daikin biedt aan haar netwerk van installateurs en daarnaast profiteer je ook van de investeringen die het bedrijf doet in reclamecampagnes richting consumenten. 

Nog even en dan zegt iedereen: #doemijmaareendaikin Maak kennis met warmtepompen en Daikin via www.hetnieuweverwarmen.nl