SFA – uitvinder en fabrikant van de Sanibroyeur | SFA Benelux

Sinds de uitvinding van de Sanibroyeur in 1958 innoveert Groupe SFA continu om producten te bieden die technisch en esthetisch toonaangevend en geluidsarm zijn. SFA is de uitvinder en fabrikant van de Sanibroyeur fecaliënvermaler. Die brede expertise wordt steeds verder uitgebouwd met nieuwe producten die oplossingen bieden voor elk sanitair afvoervraagstuk. 

Sinds 1 januari van dit jaar maakt het Duitse pompenfabriek Zehnder Pumpen GmbH (Grünhain-Beierfeld) deel uit van Groupe SFA. Hiermee versterkt SFA z’n mondiale positie op het gebied van sanitaire installaties en vult het z’n productportfolio op een ideale manier aan. 

Het gamma wordt uitgebreid met onder meer grondpompen, pompstations voor grijs en zwart water en huishoudelijke en industriële verdeelstations. Naast deze nieuwe opvoerinstallaties presenteert SFA op Hardenberg nieuwe producten in de productgroepen fecaliënvermalers, compact-toiletten, vuilwaterpompen en Sanicondens. 


SFA Benelux | stand 424