Bezoek Walraven tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg | Walraven

Dit jaar neemt Walraven deel aan de Installatie Vakbeurs in Hardenberg op een geheel nieuwe wijze; namelijk in samenwerking met de business unit Aerofoam! 

Maak kennis met Aerofoam: uw partner op het gebied van thermische isolatieoplossingen die wereldwijd worden toegepast. Aerofoam is fabrikant van isolatieproducten op basis van hoogwaardig polyolefine en elastomeer en beschikt over de juiste kennis om u een complete service te kunnen bieden.​

​Waar Aerofoam de buisisolatie verzorgt, biedt Walraven de oplossing voor het bevestigen van al uw geïsoleerde en ongeïsoleerde buizen van koper, staal en kunststof. Zo is onlangs het assortiment tweeschroevenbeugels vernieuwd en geoptimaliseerd met daarin de Bifix® G2; een uniek en premium assortiment beugels met robuuste snelsluiting, verhoogde safeloads voor een verhoogde capaciteit en een stevige, rubberen inlage. 

Kortom, slimme en complete systeemoplossingen die waarde toevoegen aan uw installaties! Meer weten? Wij ontmoeten u graag op onze stand: hal 1, stand 158/160!