Casambi, Lighting Control For The Modern World | Art4Light

​DOMOTICA bevordert het woon-, werk- en leef comfort, daar zijn wij het allen wel over eens. Maar niet iedereen vindt het comfortabel om leidingen in te frezen, bekabeling door muren te trekken en dozen in te hakken. Men ziet -terecht- liever af van zeer dure investeringen in centrale wifi- of bussystemen die, als er een storing optreedt alles in het donker zet. 

​Het Finse Casambi heeft daartoe een unieke Bluetooth oplossing ontwikkeld die gebruikersvriendelijkheid koppelt aan stabiliteit. Met een minimale investering wordt ieder huis of kantoor omgetoverd tot een volwaardige Domotica omgeving! 

De gratis Casambi app werkt op alle IOS en Android devices. Eigen schakelaar merk en kleurkeuze kunnen worden behouden en indien u ooit een uitbreiding doet voegt de Casambi app dit onderdeel automatisch weer toe aan de elektrische installatie; Simpel en doeltreffend!

Bediening op afstand behoort ook standaard tot de mogelijkheden via de uiterst veilige Gateway die in de app open dan wel dicht gezet kan worden door de gebruiker. Netwerken zijn met speels gemak te delen met anderen. 

U wilt de installatie bedienen zonder telefoon of App? Geen probleem, alles kan met Casambi!

De Casambi app herkent tevens Philps Hue.