Rapid SLX & Rapido SmartBox | GROHE

Rapid SLX en kleine bedieningsplaten
Op de GROHE-stand, met standnummer 244, zal het vernieuwde Rapid SLX-inbouwelement, in combinatie met kleine bedieningsplaten te zien zijn. Met de Rapid SLX is zowel de installateur als de consument voorbereid op toekomstige aanpassingen. Met de geïntegreerde flowmanager is het eenvoudig om handmatig de spoelhoeveelheid in te stellen waardoor opspattend water in randloze wc’s voorkomen kan worden. Tevens is de Rapid SLX door diverse verbeteringen in een kortere tijd te installeren. Het systeem is standaard voorbereid op dunne bedieningsplaten. Het slimme en eenvoudig te monteren systeem biedt door een ingebouwde waterdoorvoer en een stekkerdoos – dat de stroomaansluiting vereenvoudigt – de mogelijkheid om in een later stadium een douche-wc te installeren. ​


Rapido SmartBox
Met zijn universele oplossingen is de GROHE Rapido SmartBox het antwoord op alles. Maximale installatie-efficiëntie en planningsvrijheid zorgen dat deze inbouwbox een universele oplossing is voor alle vereisten voor een comfortabel en modern douchesysteem.

De GROHE Rapido SmartBox heeft drie uitgangen voor een breder scala aan douche- mogelijkheden, waar voorheen meestal twee inbouwboxen nodig waren. Bovendien maakt de GROHE Rapido SmartBox verloopnippels overbodig. Het heeft standaard ½” uitgangen waarop het leidingwerk kan worden aangesloten. Tevens is de GROHE Rapido SmartBox uitgerust met watertoevoer die van onderaf kunnen worden aangesloten, dat betekent dat in veel gevallen een rechtstreekse verbinding met warm- en koudwater mogelijk is. Het gebruik van 90-graden fittingen is dus niet langer nodig. Het afbouwdeel kan vervolgens tot 6 graden worden aangepast en perfect worden uitgelijnd met tegels en voegen. Met een inbouwdiepte van slechts 75 mm past de GROHE Rapido SmartBox in elke soort wand, zelfs bijzonder smalle.