Verzin ’t en Apreco heeft ‘t! | Apreco

Wij, bij Apreco willen de installateur van dienst zijn. Voor elk bekend merk leidingsysteem waar je persgereedschap voor nodig hebt, kun je bij Apreco terecht. Of het nou om kleine of grote diameter gaat. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Ook voor de kunststof verwerking (HDPE/PP), kabelscharen & kabelschoenpersmachines is het scala enorm. Het mooie is dat Apreco deze gereedschappen ook verhuurt, zodat je op een project kunt afwegen of aanschaf verstandig is, óf dat huren een betere optie kan zijn?! Door een eigen reparatie en serviceafdeling, kunnen wij snel schakelen. Complimenten ontvangen wij graag en dat motiveert om zó door te gaan. Lekker flexibel, adequaat en oplossend voor elke installateur!

Als sponsor en promotor van de motorcoureur Joep Overbeeke is er op onze stand 301 tijdens de beursdagen een heuse racemotor te zien!!