Masterwatt: Specialist in elektrisch verwarmen | Masterwatt

Er wordt vandaag veelvuldig gesproken over “de energietransitie”, “van gas los” en “duurzaamheid”.
Door deze trend wordt ook elektrische verwarming steeds meer een hot item!

Aangezien we elektrische energie steeds makkelijker lokaal en duurzaam kunnen opwekken met zonnepanelen, en in de toekomst de mogelijkheid tot salderen van de stroom niet meer van toepassing zal zijn, ligt het voor de hand om onze zelf opgewekte energie ook zo veel mogelijk zélf in ons eigen huishouden nuttig te gebruiken!

Masterwatt heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van elektrisch verwarmen en elektrische tapwater oplossingen. U moet hierbij denken aan elektrische radiatoren en convectoren, maar ook elektrische CV-ketels en elektrische boilers en tapwaterdoorstromers. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze klanten van een uitstekend advies te voorzien. Onze slogan is dan ook: “Advies in ons belangrijkste product!”

Naast het leveren van onze producten en bovengenoemd advies, verzorgt Masterwatt van tijd tot tijd tevens gratis technische producttrainingen. Bent u geïnteresseerd in onze producten, of kunnen wij u adviseren voor uw eigen projecten en de mogelijkheden deze elektrisch te verwarmen? Wij nodigen u uit om te komen kijken op onze stand (nummer 187). Wij willen graag onze visie op elektrisch verwarmen uitdragen!