De nieuwe generatie vloerverwarming | Warp Systems

WARP Systems Toekomstbestendig verwarmen en koelen
Een huis verduurzamen wat betekent dat nou eigenlijk? Groen? Minder energie verbruiken? Het woord duurzaamheid of verduurzamen is in de loop der tijd een verzamelterm geworden. Een woord dat zoveel omvat dat de inhoud en de opties niet meer duidelijk zijn. En is een duurzame keuze vandaag ook wel een duurzame keuze voor de toekomst? Bij WARP Systems zijn we duidelijk en eerlijk naar consumenten en professionals toe. Dus geen verzameltermen zonder inhoud maar: toekomstbestendig. Toekomstbestendig, zodat er niet alleen nu maar ook gericht op de toekomst de beste oplossing wordt gecreëerd om een huis of kantoorpand te verwarmen/koelen. 

Nieuwe generatie vloerverwarming 
WARP Systems produceert toekomstbestendige watergedragen vloer-, wand- en plafondverwarming/koeling. Er is keuze uit twee systemen: een natbouw- en een droogbouwsysteem (SpeeTile en SpeeTherm). Deze systemen zijn de nieuwe generatie vloerverwarming met optimaal energiebesparend rendement. De systemen hebben een minimale opbouwhoogte vanaf 15 mm, waardoor deze geschikt zijn voor zowel renovatie als nieuwbouw. Tevens verhogen zij het comfort in huis. Zelfs met een houten ondervloer is het mogelijk om radiatoren uit huis te verwijderen, beide systemen zijn geschikt als hoofdverwarming. Nieuw is ook de snelheid waarop het systeem reageert: veel sneller dan de traditionele systemen die diep onder de afwerkvloer liggen. Zowel Cv-ketel als warmtepomp De watergedragen systemen kunnen perfect worden aangesloten op o.a. een warmtepomp of CV-ketel. Op dit moment nog geen warmtepomp aanschaffen, maar is de wens voor vloerverwarming er wel? Geen probleem, de systemen van WARP Systems kunnen ook worden aangesloten op een bestaande Cv-ketel. En als er in de toekomst toch wordt besloten een warmtepomp aan te schaffen kan deze gemakkelijk van de CV-ketel op de warmtepomp worden omgezet. Zo is het niet nodig om in de toekomst pas vloer-, wand- en of plafondverwarming/koeling aan te schaffen. Dat is pas toekomstbestendig.