Wavin presenteert uitgebreid portfolio met producten tijdens de Installatie Vakbeurs | Wavin

Van hoogwaardige slimme regelsystemen voor vloerverwarming en -koeling, tot van stille afvoersystemen en flexibele elektrobuizen: dit alles maakt deel uit van Wavin haar ambitie om de waarde van gebouwen te vergroten met zinvolle installaties. Wavin biedt vele voordelen met haar totaaloplossingen. 


Geluidsarm afvoeren met Wavin AS+


De presentatie van het compleet vernieuwde geluidsarme afvoersysteem Wavin AS+ vormt een hoogtepunt tijdens de beurs. Wavin geluidsarme systemen zijn ‘s werelds meest geïnstalleerde riool- en afvoersysteem. Wavin AS is al meer dan 30 jaar zeer succesvol op de markt. Is het mogelijk om zo’n topper te overtreffen? Ja zeker! Wanneer een laag geluidsniveau een bouwkundig vereiste is, biedt Wavin AS+ de beste prestaties van elke kunststof buis. De vernieuwde Wavin AS+ zorgt dat afvalwater aanzienlijk minder lucht- en contactgeluid oplevert en heeft een snellere installatietijd. Dankzij de innovatieve, gepatenteerde blauwe manchet heeft Wavin AS+ geen glijmiddel meer nodig bij het installeren. Wavin AS+ biedt samen met de Wavin SoundCheck Tool alles wat u nodig heeft om de gedefinieerde geluidsdoelstellingen te halen.Leefklimaat in beweging


Naast Wavin AS+ biedt ook Sentio optimaal comfort voor de eindgebruiker. Een aangenaam leefklimaat levert een significant betere kwaliteit van leven en werken op. Systemen voor vloerverwarming en -koeling kunnen in dit geval zorgen dat het binnenklimaat energie-efficiënt. Wavin Sentio is een perfect systeem voor installateurs én gebruikers. Het systeem is gemaakt om de temperaturen optimaal te monitoren, aan te passen en te onderhouden in verschillende ruimtes. Dit zorgt voor een hoog niveau van comfort voor elke ruimte in elk gebouw.Binnen Wavin staan de installateurs bij alles centraal en ontwikkelen we producten waardoor hun werk nog beter, eenvoudiger en sneller wordt. Ontdek het zelf bij Wavin op stand 464, hal 4 tijdens de Installatie Vakbeurs.