Thermodynamische warmtepomp | Frythermo

-Geen omgevingslawaai​​
-Werkt bij elk weertype
-Onderhoudsarm​

​Dit is zomaar een greep uit de voordelen van een thermodynamische warmtepomp.​

Met een thermodynamische warmtepomp is het mogelijk te verwarmen zonder gasaansluiting. Door de revolutionaire techniek heeft een thermodynamische warmtepomp het hele jaar door een hoog rendement. Zomer, winter, dag, nacht, regen, zon en zelfs met temperaturen onder het vriespunt; het systeem werkt altijd!​


Thermodynamische warmtepompen kunnen worden gebruikt voor het verwarmen tot 65°C van sanitair water en centrale verwarming. Een hoge energie-efficiëntie maakt het mogelijk om tot wel 7 keer de verbruikte energiehoeveelheid terug te winnen. Een prestatiecoëfficiënt tot 7! (COP 7)​


De zwart gecoate aluminium panelen die overal, binnen, buiten of onder zonnepanelen geplaatst kunnen worden, absorberen de omgevingsenergie. Thermodynamische panelen vriezen niet in en produceren geen omgevingsgeluid. Dit systeem werkt gegarandeerd tot een buitentemperatuur van -10°C.​


Wij adviseren, leveren en ondersteunen!
Installateurs kunnen contact met ons opnemen voor een passend advies, snelle levering en eventuele ondersteuning bij het plaatsen van de apparatuur.

Image placeholder