OPUS® BRIDGE, de logische stap naar een volledig SmartHome | Jäger Direkt

De OPUS® BRiDGE is het middelpunt van het OPUS® greenNet assortiment en is de schakel tussen een bekabelde en een draadloze installatie. Het is de meest logische stap bij installatiewerkzaamheden in nieuwbouw projecten en renovatie. Om een voorbeeld te geven: omdat de OPUS® greenNet wandzenders draadloos zijn, scheelt dit enorm in de installatiewerkzaamheden; niet meer frezen, boren of hakken en geen stuc-, behang-, en schilderwerk meer. Na de simpele installatie van de BRiDGE, kunt u de wandzenders daar plaatsen waar ze gewenst zijn. Indien nodig kunnen er meerdere wandzenders aan één BRiDGE gekoppeld worden. Omdat de wandzenders ook nog eens batterijloos zijn, scheelt dit in onderhoud en zijn ze ook nog eens bijzonder veilig en milieuvriendelijk. Door middel van de modulaire opbouw kunt u klein beginnen en dit, afhankelijk van de behoeften, verder uitbreiden. De diverse beschikbare OPUS® EasyStart pakketten maken de eerste stappen naar een SmartHome bijzonder makkelijk!​

De OPUS® greenNet componenten communiceren draadloos met elkaar, middels het EnOcean protocol. Dit maakt het mogelijk om alles, door middel van bijvoorbeeld Apple Homekit, met elkaar te verbinden. Hierdoor worden de losse schakelaars intelligent en kunnen deze reageren op lokale veranderingen, zoals het starten van scénes bij aankomst of vertrek uit de woning of een scéne activeren bij zonsopkomt en zonsondergang.


… En een SmartHome is geboren.
Het OPUS® greenNet assortiment wordt continu verbeterd en uitgebreid maar bestaat nu al onder andere uit: schakelmateriaal (tot 16 ampère), dimmers, rolluik- en jaloeziebesturing en diverse bewegings-, water- en rookmelders. Kortom de volledige basis voor een compleet SmartHome. Overtuig uzelf van de eenvoud en de mogelijkheden op www.myOPUS.eu en maak de logische stap naar een volledig SmartHome.