TECEone, de WC met douchefunctie is verfrissend anders | TECE

TECEone bewijst dat vooruitstrevende techniek ook zonder elektronica kan functioneren. Het warme water voor de reiniging komt direct uit de leiding. Hiermee zet TECEone maatstaven voor meer comfort bij de persoonlijke hygiëne. Met een zo eenvoudige mogelijk montage en onderhoud.​

TECEone straalt niet alleen met innerlijke waarden – het ziet er ook geweldig uit! Dankzij het tijdloze, elegante design past het in elke badkamerambiance en combineert het goed met uw bestaande badkamermeubilair. En omdat er geen elektronica geïnstalleerd hoeft te worden, is het net zo zuinig in gebruik als een normaal toilet.

​NB. In de Nederlandse toiletten is niet altijd warm water voorhanden. Het is altijd mogelijk om met alleen onverwarmd water te reinigen (dit is vaak de ruimte temperatuur 20 graden). Ook dit geeft een zelfde fris gevoel, en doet niet af aan de functionaliteit van het douchetoilet. Hiertoe leveren we een T-stuk 3/8”bij, die aangesloten kan worden op de slangen van het thermostaat ventiel. Op deze manier zorgen we er voor dat het thermostaat ventiel is kortgesloten zodat er altijd doorstroming is. Tevens past dit in ons duurzame karakter om geen overbodig warm water te verkwisten.

Image placeholder