Wel Groep- Alles voor een gezonde werk- en leefomgeving | Welgroep

Alles voor een gezonde werk- en leefomgeving. Hier zetten wij ons al jaren voor in. De Installatie Vakbeurs is voor ons een mooi moment om al onze bedrijven als één groep aan u te presenteren!

Delta-P, WeL Inspectie en Helder Plus zijn onderdeel van de Wel Groep. Drie verschillende bedrijven met de focus op Water, Elektra en Lucht. Drie bedrijven met een eigen specialisme, maar met hetzelfde DNA. Korte persoonlijke lijnen, snel schakelen, proactief meedenken en kwalitatief hoogwaardig werk afleveren. Dat is wat onze bedrijven kenmerkt. Wij vinden het belangrijk dat wij een opdrachtgever uit de brand kunnen helpen of nét van dat ene stukje advies te kunnen voorzien waar niemand aan heeft gedacht. 

Het bundelen van onze krachten in de Wel Groep resulteert in een heldere organisatie waarbij wij opdrachtgevers een totaal pakket kunnen bieden als het gaat om water, elektra en lucht. Wij vertellen u er graag alles over tijdens de beurs. 

Wat kunt u op de beurs verwachten? Informatie over onze diensten, waaronder het nieuwe onderdeel Delta-P Gebouwautomatisering, een informele en toegankelijke sfeer én een ludieke winactie.​


Wij kijken enorm uit naar 10, 11 en 12 september. U bent van harte welkom op onze stand 321/323 in hal 3. Zien wij u daar?