Ervaar de QledX Xperience | QledX 

Mooi design, handzaam, zeer eenvoudige montage, volledig modulair. Dat is de signatuur die QledX geeft aan een nieuw model ledpaneel; QledX Xperience.


Het is een universeel modulair paneel van 50x50cm om grote ledschermen te bouwen, voor indoor en outdoor gebruik. De panelen zijn zeer licht in gewicht (7kg), handzaam en kunnen zeer eenvoudig naadloos aan elkaar gekoppeld worden om ledschermen te bouwen van 2 tot 200m2. “Het paneel is modulair opgebouwd, dus vriendelijk met installatie, in onderhoud en service, dat zijn vandaag de dag belangrijke uitgangspunten voor installatie bedrijven.” aldus Edward Petrovics, eigenaar en CEO van QledX Nederland. Het paneel is geschikt voor alle type pixelpitch ledmodules van P10 tot P0,5.​


Tijdens de Installatie- Elektro Vakbeurszal QledX Nederland diverse panelen laten zien, waarbij het nieuwe Xperience paneel in een extra voet- ledverlichting zal staan. Om het gemak van modulaire opbouw te onderstrepen wordt er een doorlopende wedstrijd georganiseerd waarbij één onderdeel in korte tijd vervangen moet worden. Diegene met de snelste tijd tijdens deze beursdagen wint een dinercheque voor twee personen t.w.v. 100 euro.​

QledX heeft drie type ledscherm modellen, elk variërend in prijs/kwaliteit verhouding;
De Economic serie, de Professional serie en de Xperience serie. Deze zullen tijdens de beursdagen geshowd en gedemonstreerd worden.​
QledX is fabrikant van grote ledschermen, kenmerkend door eigen ontwikkeling en signatuur. De importeur is QledX Europe BV en de distributeur voor Nederland en België is AVC Support – QledX Nederland. Tijdens de Installatie- Elektro Vakbeurs is het voor installatie bedrijven mogelijk om alle informatie te krijgen voor een uniek dealerschap.​​​

Voor meer informatie: www.qledx.nl en info@qledx.nl