BouwMagazine.nl – Uw partner in vakmedia

BouwMagazine is hét bouwplatform waar het bouwsegment samenkomt. ​Het vakblad verschijnt 10 keer per jaar met een oplage van meer dan 20.000. Online en in print worden actuele thema’s binnen de sector aangesneden en onderbouwd door de mensen die er bovenop zitten: van brancheorganisatie tot installateur. 

Binnen het installatie segment wordt online via InstallatieMagazine.nl en het katern InstallatieMagazine in print het belangrijkste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen vanuit de branche gepresenteerd. 

​Met toonaangevende partners, eigen content en de sociale kanalen weet de professional InstallatieMagazine.nl en BouwMagazine.nl te vinden om op de hoogte te blijven van de ins- en outs binnen de eigen branche.

Bertens Media, uw partner in vakmedia.